Etkinlikler

ASBÜ Hazine Müzesi’nde "Budapeşte’nin Fısıltıları Ulus’ta Yankılanıyor" Fotoğraf Sergisi Açılışı Düzenlendi

Türkiye-Macaristan Kültür Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen üniversitemiz Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi Fatma Nur Öztürk’ün "Budapeşte’nin Fısıltıları Ulus’ta Yankılanıyor" adlı fotoğraf sergisinin açılış töreni, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis’in katılımıyla 22 Nisan Pazartesi günü ASBÜ Hazine Müzesi’nde gerçekleştirildi.

ASBÜ Hazine Müzesi’nde "İzler ve Gizler" Karma Sergisi Açılışı Düzenlendi

ASBÜ Hazine Müzesi’nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aleyna Keven ve Asena Çakır’ın "İzler ve Gizler" Karma Sergisinin açılışı düzenlendi.

Sergi açılış töreni, sanatçılar Aleyna Keven ve Asena Çakır’ın sergi hakkındaki bilgilendirme konuşmaları sonrasında ASBÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz ve Müze Müdürü Mehtap Tursun’un açış konuşmalarıyla başladı. Ardından Aleyna Keven ve Asena Çakır’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

ÇALIŞMA SAATLERİ

Cumartesi-Pazar ve Pazartesi günleri kapalıyız.

Salı-Çarşamba-Perşembe ve Cuma günleri 10.00-12.30 ve 13.30-16.00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

10 kişi ve üzeri ziyaretlerde randevu alınması gerekmektedir.

İrtibat tel: (0312) 596 44 44