Ana içeriğe atla

Türkiye-Macaristan Kültür Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen üniversitemiz Uluslararası İlişkiler bölümü öğrencisi Fatma Nur Öztürk’ün "Budapeşte’nin Fısıltıları Ulus’ta Yankılanıyor" adlı fotoğraf sergisinin açılış töreni, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis’in katılımıyla 22 Nisan Pazartesi günü ASBÜ Hazine Müzesi’nde gerçekleştirildi.

“Ortak Mirasın İzinde Yüzyıllık Dostluk ve İş birliği / Türk Öğrencinin Gözünden Bir Bakış” ana temasıyla Türkiye-Macaristan ilişkilerinin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen serginin açılış töreni, öğrencimiz Fatma Nur Öztürk’ün konuşmasıyla başladı. Ardından üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Şevki Duymaz ve Büyükelçi Viktor Matis açış konuşmalarını yaptılar. Konuşmaların ardından Büyükelçi Viktor Matis tarafından öğrencimiz Fatma Nur Öztürk’e teşekkür belgesi takdim edildi.

Teşekkür belgesi takdimi sonrasında Büyükelçi Viktor Matis ve beraberindeki heyetin katılımıyla sergi açılışı gerçekleştirildi. Ardından tüm katılımcılarla birlikte "Budapeşte’nin Fısıltıları Ulus’ta Yankılanıyor" adlı fotoğraf sergisi ziyaret edildi.

Türkiye-Macaristan Kültür Yılı etkinlikleri kapsamında öğrencimiz Fatma Nur Öztürk’ün Budapeşte ve Ankara’daki Macaristan izlerine dair fotoğraf sergisi, iki hafta süresince ASBÜ Hazine Müzesi’nde ziyaret edilebilir.

ÇALIŞMA SAATLERİ

Cumartesi-Pazar ve Pazartesi günleri kapalıyız.

Salı-Çarşamba-Perşembe ve Cuma günleri 10.00-12.30 ve 13.30-16.00 saatleri arasında hizmet vermekteyiz.

10 kişi ve üzeri ziyaretlerde randevu alınması gerekmektedir.

İrtibat tel: (0312) 596 44 44